Изживейте Маями със стил, без да харчите и стотинка

0

Маями е крайморски град, който блести с архитектура в стил Арт Деко, скъпо изкуство, сребристо-бели пясъци  барове на басейн на покрива. Но не е нужно да имате банков мениджър на бързо набиране- това са най -добрите безплатни неща за правене в Маями.

Световноизвестният квартал арт деко в Маями Бийч е чисто изобилие: архитектура на смели линии, причудливи тропически мотиви и цветова палитра, която извиква цялата красота на пейзажа в Маями. Най-хубавото е, че е безплатно ще разгледате 800-те  сгради в стил арт деко в града.

Едно от най -фотографираните места в Маями, Wynwood Walls е колекция от стенописи и картини, разположени над открит двор. Предлагат се обиколки, ръководени от изпълнители, но е безплатно просто да изследвате сами мястото.

Това, което неизменно привлича хората, са ясните наситени цветове и завладяващото присъствие на стенописите, които са склонни да съществуват само за по -малко от година, преди да бъдат боядисани. За друга страна на творческите експресии на квартала, разгледайте безплатния Bakehouse Art Complex, пекарна, превърната в изкуство-инкубатор с около 60 безплатни галерии и ателиета за посещение. Разходката по голямата круизна ивица на Маями е едно от най -добрите безплатни неща за правене в града. Ocean Drive е безкраен парад от класически коли, пълни с тестостерон млади мъже, млади жени, улични артисти, продавачи, онези момчета, които крещят неразбираеми глупости на всички, знаменитости, които се представят за туристи, туристи, които искат да са знаменитости, красиви хора, грозни хора „Маями“ – това изображение в главата ти? Вероятно е Ocean Drive.

Сн. Lonely planet

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук