Италианските острови с оферти за „сексуално поклонение“

0

 

 

Те са девствени, диви и изключително горещи – и то не само заради високата температура и зашеметяващия вулканичен пейзаж с постоянни малки изригвания.Стромболи и Филикуди, два красиви острова в Еолийския архипелаг в Сицилия, се смятат от някои, че притежават магически афродизиачни сили, идеални за тези, които търсят или отчаяно се опитват да си възстановят екстаза на страстните нощи.Ето защо те често са известни като „атолите на плодородието“.Не че някой има нужда от оправдание, за да пътува до красивия кът на Италия – ако може да стигне там в тези трудни времена за пътуване – но за някои пътуването тук е нещо повече от ваканция; това може да бъде променящо живота преживяване.Местните хора казват, че островите са се превърнали в сайтове за „поклонение на секс“, поради очевидната им способност да повишават либидото. Те също така твърдят, въпреки че не е ясно откъде точно знаят, че релаксиращата обстановка насърчава двойките да участват в експерименти в спалнята.Топлите термални води на островите, грандиозните белези от лавовия поток, интригуващите му пещери и мистериозните цветя се считат за „оргазмен“ коктейл, който очевидно възбужда хората.Твърди се, че младоженци, копнеещи да имат бебе, се стичат тук от цял свят, докато млади жени, надяващи се да намерят мъж, произнасят мълчаливи молитви. Стромболи, един от най-активните вулкани в света, се смята за най-афродизиакът на островите.Това може да бъде малко обезпокоително. Има чести изригвания, на всеки около 15 минути, с опушени топовни изстрели, които карат земята да гърми и сърцето да пулсира.Фланговете на вулкана представляват кръпка от жълт, червен, оранжев, черен и зелен пясък и скали, покрити с розови цветя. Бившите потоци от лава обгарят огромни белези по пейзажа, които са известни като „Sciare“. Черният пейзаж е в контраст с полупрозрачната аквамаринова вода и поредицата от варосани къщи, която се разпростира от пристанището на острова до самотния му плаж Piscità. Има нощни обиколки с лодка, които позволяват на посетителите да се възхищават на фойерверките от лава под звездно небе.

Както е известно на Стромболи, при всяко изригване на Черния гигант топлината се натрупва под земята и се отделя под водата чрез малки въздушни мехурчета. През нощта, когато температурата на въздуха се охлади, пътищата и тротоарите са горещи на допир и грубите каменни стени излъчват топлина.„Това е много чувствено място, остров на огън и страст“, казва Мария Пуглиси, местен търговец на вино. „Можете да усетите постоянните вибрации във вас всеки път, когато върхът избухне; все едно вулканът експлодира в тялото ви. Това е мощно, афродизиачно привличане.“ , споделя тя.

Много хора, които предприемат осемчасови преходи до кратера, обичат да се събличат голи, казва Мария, и лежат с корем върху треперещата почва, за да усетят по-добре изригванията и вибрациите, преминаващи през телата им. „Това е органично преживяване, ритуал, който запалва страстен секс. Топлината и вулканичният ритъм влизат в кръвта ви и предизвикват това сексуално настроение във въздуха. Вулканът е жив, ние го наричаме“ Iddu „(него) и той е виновен, той е палаво момче. „, разкрива Мария.Уникалните нощни аромати и остър въздух на Stromboli също са обвинени за повишаване на пламенността. Островът е дом и на необичайно растение, за което се твърди, че пуска хипнотичен аромат през нощта, който повишава либидото и се смята, че помага на двойките да заченат. 

„Нарича се cestrum nocturnum и зеленикаво-белите му цветя цъфтят само когато слънцето залезе“, казва Луиза Падуано, собственик на Le Terrazza di Eolo, ресторант с морски дарове с панорамна гледка към изчезнал вулканичен кратер, известен като Strombolicchio. „Тогава той прави своята магия. Ние го наричаме Дама на нощта или Красотата на нощта“, казва тя. „Ароматът му е толкова силен, толкова пресилен, че може да предизвика приятно световъртеж и се задържа до първите часове на сутринта. Повечето жилища тук имат това растение на верандата или пред главната врата. Това ви кара да се чувствате добре“, обяснява Луиза. Е, след края на пандемията ,може да се отдадете на горещ релакс в тези оргазмични земи!
Сн. CNN

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук