20.8 C
София
вторник, септември 26, 2023
НачалоНа фокусИТН: ДБ и ИБГНИ очакваха министерства и постове

ИТН: ДБ и ИБГНИ очакваха министерства и постове

Ние просто сме честни и истински. Не се крием зад лицемерни усмивки и кухи фрази. Очевидно е, че не са свикнали на такъв език и такова поведение. Свикнали са всичко да се урежда с шушукане по ъглите в Народното събрание за предварителното договаряне на порциите”.

Това каза Виктория Василева от „Има такъв народ”, която изчете позиция на партията в Народното събрание след отказа да бъде подкрепен кабинетът на партията, а зад нея бяха депутатите от ИТН.

Никога истински не са искали разговор за политики. Някои от тях го доказаха с формалното си участие в експертните групи. Това беше прикритие, което целеше да проправи път към постове и влияния. През цялото време очакваха другия разговор – кои министерства ще получат и кои регулаторни органи ще овладеят. Не го получиха. И няма да го получат от ИТН. Това ги доведе до лудост”, добави тя.

„Никога не са искали споразумение с ИТН. Доказаха го всички с взаимоизключващите се изисквания, които поставиха. Христо Иванов няма да се подпише под едно споразумение с Мая Манолова. Мая Манолова не иска да се подпише под едно споразумение с „БСП за България”. „БСП за България” не приема споразумение, подписано само от партиите на протеста. Всички заедно няма да подпишат общо споразумение и ако чуят дори за подписано двустранно такова, се оттеглят. Страхотен парламентаризъм, дами и господа! Поздравления!”, допълни Василева.

„Колкото и да обикалят по телевизионните студиа, няма как да изтрият срама от лицата си. Само се забелязва как все повече им пресъхват гласчетата заради хилядите изречени неистини. Безпомощни са да обяснят и оправдаят лицемерието си”, обясни депутатът от ИТН.

„Ако за всички тях това е политиката, нас не ни бройте за политици. Ние ще си останем хора, които виждат, чуват и най-важното си държат на думата.

 

Накрая искам да благодаря на всички, които се обединиха в омразата си към истината.

Благодарение на безпрецедентните атаки, които понесохме от няколко страни в последните седмици, структурите на ИТН са по-единни и решителни. Много са ни подценили, ако са смятали, че ще ни пречупят психически, да ни унижат или омаскарят. Омаскарихте себе си!

„Има такъв народ” е кауза, която е много по-голяма от мен и моите колеги и тя ще бъде жива. Време е да изхвърлим боклука!”, завърши тя декларацията на партията.

RELATED ARTICLES

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments