-2.3 C
София
сряда, януари 12, 2022
НачалоНа фокусИТН: Ще направим всичко по силите си да има нормално правителство

ИТН: Ще направим всичко по силите си да има нормално правителство

В 9.00 часа днес започнаха консултациите за съставяне на правителство при президента Румен Радев. Първо той ще приеме представители на „Има такъв народ“, предаде БНТ.

„Убеден съм, че с опита имате ясна идея за предизвикателствата и имате готовност да допринесете за тяхното решаване, заяви президентът Радев. С общи усилия могат да бъдат надмогвани различията в името на бъдещето на България, каза Радев. Вашето участие в тези консултации е важно, допълни Радев.

Тошко Йорданов отговори, че отдавна ясно са заявили, че ще направят всичко по силите си, за да има нормално правителство. Винаги сме спазвали думата си, без политическо лицемерие. Ще бъдем предвидими и лоялни партньори, ако колегите от останалите сили също бъдат такива. В момента е изключително важно да се надмогне егото. Моделът ГЕРБ и ДПС все още не е разграден, допълни Тошко Йорданов като очерта за цел страната да започне да се нормализира.

От 10.15 часа държавният глава ще се срещне с представители на парламентарната група на „Демократична България“, а от 13.00 часа с ПП „Възраждане“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments