Ким Кардашиян стана „Мъж на годината“

0
сн. Гетиимиджис

Моделът, актриса и предприемач Ким Кардашиян стана „Мъж на годината“ на сп. GQ, съобщи знаменитата дама на страницата си в Instagram.

Звездата от американското риалити шоу публикува корицата на изданието, на която позира с разпусната коса в делови костюм.

Според Daily Mail списанието е обявило предприемача за „магнат на годината“ заради успехите й в бизнеса. Ким Кардашиян произвежда козметика, парфюми, както и стоки за дома и бельо.

Въпреки това мнозина в мрежата реагираха отрицателно на „приза“ на звездата. Според тях решението на списанието е мъжемразко.

„Какво имаш предвид…? Ти не си мъж. Объркана съм“; „Това вярно ли е? Наистина ли? Каква обида за мъжете?“; „Не можаха да намерят истински мъж за това?“; „Мисля, че е много безчувствено“; „И ето защо, дами и господа, сега на Америка се смеят по целия свят. Абсолютно срамно“, възмущават се някои от феновете на Ким в мрежата.

Звездата не отговори на отправените към нея критики.

GQ е едно от най-старите и известни мъжки списания в света. Класацията „Мъж на годината“ в него съществува от 1996 г. насам. В различни периоди тази титла е била присъждана на Джордж Клуни, Майкъл Джордан, Том Круз, Пиърс Броснан и много други известни личности.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук