Кога е най -доброто време да посетите Минеаполис?

0

Попитайте местните жители на Минеаполис и те ще ви кажат, че е възможно да изживеете и четирите сезона за един ден тук. Макар че те имат сериозно мнение за нестабилността на времето, всяко време на годината представя свои собствени отличителни дейности, разкривайки нови преживявания всеки месец. Събитията в града продължават да се движат 365 дни в годината, независимо от температурата. Ето нашето ръководство, което да ви помогне да решите кой сезон е най -подходящ да посетите Минеаполис.

Есента в Минеаполис е нищо друго освен очарователна, с уютни кафенета и ресторанти, осветени както със свещи, така и с вълнението на облечени в пуловери гости. Освен дати около конкретни празници, намирането на място за престой в града няма да бъде трудно.

Няма да намерите много дневна светлина през ниския сезон, но ще откриете по -ниски цени и много по -малко тълпи. Минеаполис се възползва максимално от по-студените месеци с дейности на зимна тематика-състезания по снега, хокей на лед и дори карнавал-и това е идеалното време да се мотаете в някои от най-добрите барове, кафенета, ресторанти, галерии в града и музеи. Минеаполис не е чужд на екстремните студове, но с небесните пътища (надземни коридори, които да ви транспортират от една сграда до другата) и много целодневни достойни места на закрито, тук има какво да се види и направи дори през зимата.

Като не пести абсолютно нищо от фанфарите, Минеаполис изглежда събира целогодишно лятно забавление в няколко кратки месеца. Лятото наистина се приема сериозно тук. Тъй като градът е затъмнен от зимата почти половината от годината, всички се стремят да се възползват максимално от топлото време, след като пристигнат. Средните летни месеци могат да станат малко мъгливи, но това е нищо, което плуването в едно от безбройните сладководни езера в града не може да успокои. Въпреки че може да намерите помещения за настаняване малко по-скъпи през разгара на сезона, то си заслужава за топлината, енергичната енергия и празниците, изпълнени със слънчева светлина.

Сн. Lonely planet

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук