18.8 C
София
вторник, септември 27, 2022
НачалоУ насКрасимир Вълчев, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Стара Загора: Единственият път...

Красимир Вълчев, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Стара Загора: Единственият път на България е европейският, защото води до държави, които не рушат, а изграждат

ИЗБОРИ 2021

За мен е чест да съм част от тази листа, защото съм емоционално свързан с този регион и тук живеят хората, на които вярвам. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Стара Загора Красимир Вълчев при откриването на предизборната кампания на коалицията в областта. По думите му, на кандидатите за народни представители от Старозагорски избирателен район разчита не само регионът, но и България, защото срещу ГЕРБ е изправен обединен фронт от бандити и техните адвокати, които доведоха страната ни през 90-те години до катастрофа и стопиха спестяванията на родителите ни. „Точно тези хора в момента казват: „Старата кола не е хубава и ще я сменяме с нова“. Ако смениш обаче старата кола с ребрандираната след катастрофата от 90-те години, това не е добър вариант. Имаме самочувствието да бъдем най-подготвените, най-компетентните, най-почтените и българското общество разчита на нас. Нашата кампания както винаги ще бъде позитивна, но не може да не отговаряме на лъжите и манипулациите, които се хвърлят в пространството без никакви доказателства“, посочи Красимир Вълчев. Водачът на листата добави, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не веднъж е доказал своята отговорност и е успял да изведе успешно страната от редица кризи. Той бе категоричен, че единственият път на България е европейският, защото води до държавите, които не рушат, а градят.

Областният координатор на ГЕРБ-Стара Загора Пламен Йорданов представи листата с кандидатите за народни представители на Коалиция ГЕРБ-СДС пред кметове на общини, председатели на общински съвети, членове и симпатизанти в Лапидариума на Регионалния исторически музей в Стара Загора.

„Водени от желанието на направим Стара Загора, региона и България още по-привлекателни за живеене, от позицията на времето и в политически аспект знам, че това не може да бъде постигнато без добър екип. Затова съм спокоен, че ще спечелим изборите, защото вие сте тук. ГЕРБ не е един човек, а голям и сплотен отбор, ГЕРБ сме всички ние“, каза Пламен Йорданов.

Водач на листата на Коалиция ГЕРБ-СДС в Старозагорски избирателен район, която се явява на извънредните парламентарни избори на 11 юли с № 5 в интегралната бюлетина, е министърът на образованието и науката в третото правителство, ръководено от Бойко Борисов – Красимир Вълчев.

„Вие сте лидери и на 11 юли ГЕРБ трябва да бъде първа политическа сила. Всички разчитаме на вас като екип, за да покажем, че сме № 1“, с тези думи кметът на община Стара Загора Живко Тодоров се обърна към кандидатите за народни представители.

В откриването на кампанията участваха още Галина Стоянова – кмет на община Казанлък, д-р Душо Гавазов – кмет на община Мъглиж, д-р Теньо Тенев – кмет на община Раднево и общинският председател на ГЕРБ-Стара Загора Емил Христов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments