3.3 C
София
четвъртък, ноември 18, 2021
НачалоНа фокусКрум Зарков не изключва да влезе в състезание за лидер на БСП

Крум Зарков не изключва да влезе в състезание за лидер на БСП

Социалистите ще решат кой да е лидер на БСП – така Крум Зарков отговори на въпроса дали той е наследник на Корнелия Нинова на челното място на левицата, съобщи bTV.

Ще взема решение дали ще се кандидатирам за поста когато започне съответната процедура. Получавам доста сериозна подкрепа отвсякъде и удари от онези сайтове, които са заети да очернят хората, каза той.

По думите му няма противопоставяне между Румен Радев и БСП. Според мен една от причините за лошия ни резултат е разминаването на подкрепата на левицата за Радев, каза Зарков.

След президентските избори, от понеделник трябва да работим за стабилно правителство. Той допълни, че преговорите за кабинет и екипът от левицата, който ще участва, зависят от националния съвет на БСП. Те ще дадат съответния мандат на който преценят, че трябва. След това ще се организират екипи, за да влезнат в тези преговори и да допринесем към тях.

Зарков заяви, че действията на „Продължаваме промяната“ са добри и решението да не се включват ГЕРБ и ДПС в преговорите е било правилно.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments