Кървава стрелба в столичното метро

0

Екшън се разигра на станция „Летище София“ в столичното метро. Мъж и жена са намерени в безпомощно състояние в метростанцията от летищните власти. Мъжът е стрелял по жената, след което е насочил оръжието към себе си, съобщава NOVA. Двамата са имали любовни отношения, разкриха разследващи. Жената е в много тежко състояние с две огнестрелни рани – една в главата и една в гърдите, интубирана е на място и е откарана в болница „Св. Анна“ с линейка.

„Жената е в кома. Има реална опасност за живота й в следствие на раните. Една от тях е в главата. Другата рана е в дясна гръдна половина. Всяка рана е животозастрашаваща. В болницата са извършени реанимационни мероприятия в противошокова зала. Жената е в операционна зала, където подлежи на коремна и на неврохирургична операция”, обясни директорът на лечебното заведение д-р Славчо Близнаков.

Сигналът за стрелбата е подаден около 14.15 часа. На място са изпратени три линейки. Изключително засилено е полицейското присъствие, на място е и шефът на СДВР.

По информация на прокуратурата не става въпрос за терористичен акт, а по-скоро за битов скандал.

Метрото от линия 1 се движи до метростанция „Искърско шосе“, съобщават от Столичната община. Осигурено е извозване до летището с автобус 84. Не е нарушена и работата на летището.

Източник: Нова телевизия

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук