Лекарят на Кацаров: Диагнозата му е лъжа, но той ме предаде за политически дивиденти

1

Диагнозата (на Стойчо Кацаров) идва от лъжа, но един лекар не може да не прави разлика между диагноза и заглавие на клинична пътека“, заяви завеждащият Клиниката по вътрешни болести на „Пирогов“ доц. д-р Петър Атанасов в „Тази сутрин“ по БТВ. Повод за неговото изявление е твърдението на служебния здравен министър, че от „Пирогов“ са му издали фалшива диагноза. Доц. Атанасов опроверга неговите твърдения. „Направих го като за брат, а той се оказа Павлик Морозов, продаде ме за дребни политически дивиденти“, каза доц. Атанасов, който отбеляза, че със служебния министър на здравеопазването са дългогодишни семейни приятели. „Направих го, за да не плаща скъпи изследвания“, заяви Атанасов.

 

1 коментар

  1. Цялата система е един фарс-всички участват. Но лекарите имат най-голяма вина, защото без тяхно съгласие никой не може да ги принуди да работят по правила, създадени от комунистическите отрепки с единствената цел да крадат и да трупат пари без да се трудят и без да са достигнали необходимите знания за една толкова отговорна професия.
    И вместо цялото съсловие да се противопостави и да откаже да работи без да се спазват принципите на професията и да издигнат морала и знанието, те се нагодиха и се унизиха, съгласявайки се да работят по тези античовешки и безпринципни правила.
    Изкарах целият си трудов стаж като лекар в чужбина, защото не приех да съм част от тази сбъркана система, е моято всички са жертви-дори и милионерите“професори“, които са роби на алчността и са се превърнали в зомбита, които още от сега са мъртъвци(МОЖЕ ЛИ ДА Е ЖИВ НЯКОЙ, КОЙТО НЯМА СЪРЦЕ И СЪВЕСТ?)
    Предлагах на всички колеги (през 2015 т. когато за малко се върнах в БГ и се смаях от мръсотията, в която бяхме затънали всички)да се организираме, да откажем да работим по този начин,но никой не ме подкрепи. Парите се оказаха по-важни от морала. 2016 отново напуснах страната. Сега съм лекар на държавна служба-на пост, който е бил свободен от 12 години, защото е ниско платен, а аз съм удовлетворена, тк имам за хляба си и не участвам в схемите на ИЗМАМАТА.
    Никакви обяснения няма да помогнат. ДЕЙСТВИЯ-РАДИКАЛНИ-ОТ А ДО Я. ОТГОВОРНОСТ И БЕЗКОМПРОМИСНОСТ, НО НЕ СРЕЩУ ЛЕКАРИТЕ, А СРЕЩУ ПРАВИЛАТА НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ТЪРТЕИ!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук