13.9 C
София
събота, април 1, 2023
НачалоНа фокусМаноил Манев: „Марица изток е България“ е каузата на ГЕРБ в Стара...

Маноил Манев: „Марица изток е България“ е каузата на ГЕРБ в Стара Загора

Маноил Манев, ГЕРБ, Фейсбук:
НЕ Е ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО, ВРЕМЕ Е ЗА ОБЩОНАЦИОНАЛНИ КАУЗИ!!!
➡️ Каузата на старозагорските кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС е „Марица изток е България“.
📍 Коалиция ГЕРБ-СДС внесе листата с кандидатите за народни представители в Старозагорски избирателен район в РИК на 26 февруари, в 11:11 часа. Тя е съставена от 22-ма души от различни общини от областта. Водач е Красимир Вълчев, на второ място е Маноил Манев, на трето – Илиана Жекова. На четвърта позиция е общинският съветник от ГЕРБ в Стара Загора Бояна Танева-Манова, след нея е Младен Желев от гражданската квота от Казанлък, IT специалист и предприемач. Листата е представена от хора от различни професионални сфери, доказали се в своите общности.
👉 Това е поредната предизборна кампания и е време за каузи, а не за разделение. Не случайно всички кандидати сме с тениски с надпис „МАРИЦА ИЗТОК Е БЪЛГАРИЯ“, защото електроенергията, произвеждана от него, достига до всеки дом заяви Маноил Манев.
📣 За да бъде запазен минно-енергийният комплекс хората трябва да осъзнаят, че това е национална кауза. Завещаният ни План за възстановяване и устойчивост от Киро и Асен, както и анексът, може да бъде предоговорен само от правителство, което има силата да го направи. Забравихме, че политиката се изразява в действия за отстояване и защита на каузи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments