Манолова прави граждански ГДБОП срещу купуването на гласове

0

Правим своебразен граждански ГДБОП, гражданско антимафия-обединени срещу организираното купуване на гласове. На работната среща вчера, организирана от „Отровното трио“ с „Изправи се.БГ“ и „Има такъв народ“ на Слави Трифонов започна работен процес срещу ограбването на гласове и изборните измами. Вече набираме доброволци за застъпници и наблюдатели.Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова пред БНТ.Ще влезем в парламента и ще бъдем контрольорите в името на интересите на обикновените граждани. Ще сме преградата пред всяка власт, която се опита да издевателства над българските граждани. Институциите трябва да станат институции омбудсман, категорична бе тя.

Манолова пожела бързо оздравяване на премиера и го призова докато работи от вкъщи да накара ЦИК, МВР, ГРАО, кметовете и областните управители да изпълнят закона и 1,2 млн. мъртви души да бъдат изчистени от избирателните списъци за парламентарните избори.
Председателят на „Изправи се.БГ“ даде пример с благоевградското село Бело поле, в което на адреса на трафопост са били регистрирани 600 души. За местните избори е имало 570 избиратели в единствената секция в селото, а за парламентарните избори ще има 8774 избиратели. Кметът на селото разговаря с мен и иска властта да му помогне за справянето с този проблем, допълни председателят на „Изправи се.БГ“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук