1.2 C
София
събота, февруари 4, 2023
НачалоVIP styleМеган щяла да си тръгне на първата среща с принц Хари

Меган щяла да си тръгне на първата среща с принц Хари

Принц Хари закъснял за първата си среща с Меган Маркъл и тя почти щяла да си тръгне без да го изчака. Това става ясно от документалната поредица „Хари и Меган“, пусната в платформата на Netflix.

Хари и Меган се запознават в социалните мрежи, разменят си телефонни номера и разговарят много, но се срещат няколко седмици по-късно, когато Меган пътува за Лондон. Според нея тя пристига в ресторанта в уречения час, а Хари дълго време не се появява. „Той само изпращаше съобщения. „Заседнал съм в задръстване, много съжалявам. Тогава не го познавах и си помислих: „Добре, тогава? Това не е начинът, по който ще стоят нещата. Няма да седя тук и да чакам…“ – спомня си тя.

Заради закъснението Меган Маркъл смятала, че принц Хари има твърде високо мнение за себе си. „Това изобщо не ме интересуваше“, обяснява тя. Междувременно Хари наистина бързал и бил притеснен. „И тогава влязох в ресторанта, целият потен и зачервен“, спомня си той. Според тях останалата част от срещата е преминала гладко.

Принц Хари: Болка и страдание изпитват жените, които се омъжват в семейството ни

Първите епизоди на документалната поредица „Хари и Меган“ бяха пуснати във видео услугата Netflix на 8 декември. Двамата разказват за срещите си, за отношенията на американската актриса с кралското семейство и пресата след годежа, както и за детството и младостта на двамата. В поредицата са показани непубликувани до момента видео и фотографски кадри. Втората част на „Хари и Меган“ се очаква да излезе след седмица.

Създател на поредицата е американската режисьорка на документални филми Лиз Гарбъс, която е номинирана два пъти за „Оскар“. Според Daily Mail Хари и Меган могат да получат до 100 милиона долара за участието си в епизодите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments