-6.2 C
София
понеделник, януари 17, 2022
НачалоНа фокусМладите в БСП в защита на Кирил Добрев

Младите в БСП в защита на Кирил Добрев

„За пореден път ръководството на БСП показа, че диалогът, другарството и разговорът помежду ни отдавна не са на дневен ред. Вместо това продължава порочната практика на изключване, наказания и репресии върху дългогодишни членове на БСП – тайно, анонимно и „на подпис“.

Това заявиха от Оперативното бюро на Младежкото обединение в БСП, изразявайки категоричното си несъгласие с мярката за партийно въздействие „Изключване“ на Кирил Добрев.

„Уважаеми другари, членове на ИБ на БСП, защо се страхувате от различното мнение? Защо бягате от хората, които не са съгласни с вас и вашите становища?

Защо най-демократичната партия в България се държи като съдник на свои и чужди, които имат доблестта да кажат какво мислят? Защо не заявихте категоричната си подкрепа към президентската двойка Радев – Йотова?

Защо членовете на партията по места не спират да бъдат подлагани на натиск заради етикетите „човек на този и онзи“? Другари, въпросите към вас са много, проблемът е, че вие отнехте трибуната на членовете на Националния съвет на БСП да ги зададат свободно и директно“, се казва в позицията на младите социалисти.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments