Мобилни ваксинационни пунктове работят през уикенда

0

През почивните дни ще има мобилни ваксинационни пунктове в няколко града в страната.

В София от 13.00 до 18.00 часа имунизационни пунктове ще бъдат разкрити в 5 търговски центъра. Мобилен екип ще работи и в ж.к. „Дружба“ – Културен дом, съобщава БНТ.

Във Варна ваксини срещу COVID-19 ще се поставят на входа на Морската градина от 16.30 до 21.00 часа. Продължава кампанията и в един от търговските центрове.

Такъв мобилен пункт ще има и във Велико Търново от 10.00 до 14.00 часа. В Плевен на пл. „Възраждане“ пред Мавзолея ще бъде изнесен мобилен кабинет за имунизация срещу COVID-19. Кабинетът ще работи от 8.00 до 12.00 часа.В Габрово мобилен екип ще ваксинира желаещите в пункт на централния кооперативен пазар в града. Имунизационният пункт ще работи от 9.00 до 13.00 часа. Ангажиран е екип от областната болница, който ще поставя на желаещите ваксина по избор, уточняват от Регионалната здравна инспекция в Габрово. От там допълват, че е наличeн и еднодозов препарат и хората, които го предпочетат ще получат на място сертификат, удостоверяващ завършена имунизация.Мобилни пунктове ще има и на общинските пазари в град Криводол и в село Бутан, Врачанско, с работно време от 8.00 до 12.00 часа.

Сн. БНТ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук