Най-провалените джаджи на Apple

0

Журналисти от MacRumors изброиха най-провалените джаджи на  Apple  по отношение на дизайна. Списъкът е достъпен  до уебсайта  на медиите.

Авторите са избрали устройства и изобретения, които противоречат на дизайна и са били критикувани от потребителите. Списъкът включваше дистанционно за Apple TV, журналистите се появяват с малки размери, благодарение на това, което постоянно се губеше. Също така се оказа симетрично, така че имате трудности при вас. Калъфът за слушане на AirPods Max беше критикуван заради сложния дизайн и много лесно замърсяващия се калъф, който бързо събираше прах и драскотини.

Рейтингът включва клавиатура тип пеперуда, която се използва в лаптопи, произведени от 2015 до 2019 г. „Механизмът й беше толкова тънък и крехък, че и най-малкото парче пясък можеше да го деактивира“, се казва в материала. Mac Pro, който дебютира през 2013 г., беше осмиван заради цилиндричната си форма, което направи устройството много трудно за разглобяване. През 2017 г. представители на Apple признаха грешката си.

Компютърната мишка и стилусът Apple Pencil от първо поколение бяха критикувани заради характеристиките на устройствата за зареждане. За да се зареди батерията, мишката трябваше да се обърне и остави в тази форма на масата, а стилусът беше свързан към конектора на iPad. Авторите отбелязаха, че е трудно да се преброят броя на устройствата, които са се повредили поради факта, че стилусът или таблетът са били случайно докоснати по време на зареждане.

„Дори Apple бърка от време на време и последователната обосновка на компанията за това как трябва да бъде създаден продукт може да доведе до раздразнение на крайния потребител“, заключават репортерите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук