12.8 C
София
събота, септември 30, 2023
НачалоНа фокусНанков към министър Цеков: Кажете като юрист ПП-ДБ не оказвате ли нерегламентиран...

Нанков към министър Цеков: Кажете като юрист ПП-ДБ не оказвате ли нерегламентиран натиск върху бизнеса?

От фейсбука на Николай Нанков, депутат от ГЕРБ-СДС и бивш регионален министър:

⁉️Недоумявам защо Цеков ме обвинява в дезинформация⁉️- не аз съм издал меко казано странните разпореждания на АПИ, с които се забърква каша след каша с поддържането на републиканската пътна мрежа. Недоумявам и защо се обвързва това с новите търгове за текущ ремонт и поддържане 🤷🏻‍♂️- оплели са се като патета в калчища и някой друг трябва да им е виновен. Но пък чета в медиите, че с Асен Василев били поканили пътищарите да постигнат “джентълменско споразумение”🎩 да не обжалват търговете.
Та министърът като юрист⚖️ по-добре да каже това не е ли оказване на нерегламентиран натиск върху бизнеса и какви е редно да са последиците? 🤔🙄
Другото е ала-бала, както казва лидера му Кирил Петков.
🔜 🔜🔜Но другата седмица ще станат ясни много неща и около търговете на АПИ, и около пътното поддържане през последната година, и около поредната лъжа на “Промяната” – “търгове на най-ниски цени”.
🗣️ Ще открехна съвсем малко завесата и ще споделя, че колкото и да ви е странно, цената за поддържането и ремонта на пътните съоръжения не влиза във формулата за оценка. 🚧🚦🚧 Т.е. давайки най-високи единични цени за поддържането на пътните съоръжения, то фирмите, близки до “Промяната”, биха спечелили обществената поръчка. Подробности – другата седмица.
Не трябва да забравяме и кой е експертът по пътни съоръжения на “Промяната” – именно шефът на АПИ инж. Ясен Йорданов.

RELATED ARTICLES

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments