Нинова към Борисов: По-добре служебен кабинет на Румен Радев, отколкото вашето правителство в оставка

0

Въпреки че е един от най-значимите празници, премиерът в оставка Борисов продължи да раздава напътствия и да се меси в работата на други партии, в нашия случай – на БСП.
Борисов си позволи да каже: „Не може уважаемата госпожа Нинова да каже по-бързо да закриваме парламента, да връщат мандата, защото Борисов продължавал да управлява“. Това се посочва в позиция на лидера на БСП Корнелия Нинова. „
Г- н Борисов,
Какво може и какво не може да казвам – решава единствено моята партия, а не вие.
При обективната невъзможност да се състави ново правителство, всеки ден протакане осигурява време на Вашето да раздадете още концесии, да изхарчите безконтролно последните пари в бюджета, да назначите за пет години напред верните си хора във второто и третото ниво на властта.
Не Вие, а Конституцията казва какво следва в такива случаи. Вие достатъчно я потъпквахте 11 години, така че не ме изненадва какво говорите и сега. В настоящата ситуация е по-добре да има служебен кабинет, назначен от президента Радев, който да поеме отговорност за управлението на страната, отколкото оставане на Вашето правителство в оставка.
И накрая, уважавайте повече хората и празниците“, настоява тя.
Сн. БСП

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук