Новите признания на принц Хари озадачиха брат му принц Уилям

0

Принц Уилям е смаян от признанията на брат си, който даде ново разкриващо интервю на Опра Уинфри. Това съобщава Us Weekly.

Според източника на изданието Уилям смята, че принц Хари е трябвало да обсъди проблемите си с роднини насаме. Вместо това той разказа на света за тях в документалния проект „Моята невидима страна“, който беше пуснат във видео услугата Apple TV +.

„Разбира се, психичното здраве е сериозен проблем, но Уилям не може да разбере защо Хари напада собственото си семейство отново и отново“, твърди източникът.

В документалната поредица „Моята невидима страна“ Хари каза на Опра Уинфри, че след смъртта на майка си, той не чакал помощ от роднини. Според него те вярвали, че той трябва да се справи със собствения си опит и с натиска на пресата. Принцът призна, че е злоупотребявал с алкохол и е страдал от панически атаки.

Принцовете се скараха, когато Хари и съпругата му Меган Маркъл се отказаха от правомощията на висшите кралски особи. Авторът на книги за британското кралско семейство Кейти Никъл твърди, че разривът между Хари и Уилям се е засилил след интервюто на Опра Уинфри през март, посочва lenta.ru. Експертите изразиха надежда, че отношенията между братята ще се подобрят преди откриването на паметника на майка им, принцеса Даяна.

Сн. Lenta.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук