-0.5 C
София
вторник, януари 31, 2023
НачалоНа фокусН. Нанков: Отново ние от ГЕРБ ще оправяме проблемите, които вие създадохте

Н. Нанков: Отново ние от ГЕРБ ще оправяме проблемите, които вие създадохте

Отново ние от ГЕРБ ще оправяме проблемите, които вие създадохте

Николай Нанков, фейсбук

Николай Нанков

Сега и една по-странична тема от случващото се в НС днес. Но тя е много показателна за целия размах на машината за манипулации, впрегната срещу нас.

Утре сутринта ще се проведе справедлив протест на жители на с. Пролеша пред стационарните камери на Националното тол управление на първокласния път към селото.

Дотук добре. Но на какво се натъквам днес. Подчиненият на министър Шишков началник на РДНСК-Софийска област в свое официално писмо е излъгал, че няма издадено разрешение за строеж за рамката и монтираните на нея камери. Колко удобно – отново лошите от ГЕРБ да са виновни за нещо! За тяхно огромно съжаление обаче и това не е вярно.

След като се вдигна шум по темата, макар на доста ниски честоти, същият този началник веднага, още днес издава второ писмо, по същия казус, че вече се е намерило разрешението за строеж.

Такааааа… Отново ставаме свидетели на нещо безобразно. Може би дребно като тема, но изключително нагло. Хората, виновни за проблема на жителите на с. Пролеша, се опитват с елементарни административни трикове, лъжи, ДОКУМЕНТИ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ да набеждават и да прехвърлят проблеми от болната глава на здравата.

Вземете да си свършите адекватно работата, а не да се занимавате с интриги и набеждаване. Като сега го играете много загрижени, защо оставихте да се натрупат десетки, стотици глоби на шофьорите за едно и също нарушение?!

И не е само случаят в Пролеша. Като имахте проблем с празнота в закона, както вчера се оправдахте пред депутатите от регионална комисия, защо 2 години не подготвихте нищо и не внесохте в някое от последните Народни събрания законодателни промени?! Нима не знаете, че МС също има законодателна инициатива?! Аз знам отговора на въпросите. Дано и потърпевшите са ги разбрали.

Само още нещо в заключение. Отново ние от ГЕРБ ще оправяме проблемите, които вие създадохте. Защото още в началото на месец декември внесохме в парламента законопроект по темата. Докато бъде приет, вие просто си вършете работата и не допускайте подобни безобразия.

P.S. Прилагам и малко документи по темата – двете противоречащи си писма на началника на РДНСК Софийска област и разрешенията за строеж.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments