23.8 C
София
петък, септември 22, 2023
НачалоНа фокусОбединяват двете разследвания срещу нападателя на Дебора

Обединяват двете разследвания срещу нападателя на Дебора

Прокуратурата обединява двете разследвания срещу Георги Георгиев, който обезобрази с макетно ножче 18 – годишно момиче от Стара Загора.

След извършен анализ на събраните доказателства от разпити на свидетели, допълнителeн разпит на пострадалата, допълнителна съдебномедицинска документация, представена от процесуалния представител на момичето и изготвените заключения по назначените няколко експертизи, наблюдаващите прокурори от Районната прокуратура – Стара Загора са взели решение да обединят разследванията за нанасяне на телесна повреда и за закана за убийство.

Предстои Георгиев да бъде обвинен за това, че с особена жестокост и по особено мъчителен начин е причинил на Дебора двустепенна средна телесна повреда, довела до разстройство на здравето, временно опасно за живота и порезни рани, довели до обезобразяване на лицето и на други части от тялото.

Това ще се извърши лично от наблюдаващите прокурори в присъствието на защитниците на мъжа, който е с мярка „задържане под стража“. Мярката е по делото за закана с убийство, уточняват от държавното обвинение.

RELATED ARTICLES

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments