20.8 C
София
вторник, септември 26, 2023
НачалоНа фокусПеевски: Всички трябва да разберат къде се намират и да кацнат в...

Пеевски: Всички трябва да разберат къде се намират и да кацнат в парламента

ДПС не може да бъде изключено от дебата и работата за промени в конституцията, това коментира депутатът от ДПС Делян Пеевски:

„За да се случи, трябва всички да разберат къде се намират и да кацнат в парламента, защото се реят още и не разбират какво се случва в България. Всичко, където летяхме някъде в розовите облаци, свърши със състава на това правителство. Те трябва да кацнат, в момента имат правителство, трябва да направят разумните неща за България, а ние да направим разумните неща в парламента за България. Когато кацнат, ние ще бъдем тук, за да водим разговорите с тях в името на всички избиратели. Скоро ще разберете какво имаме предвид. Никой не може да изключи ДПС от тези разговори. Ако 204 смятат да изключат ДПС, нашите избиратели няма да ни изключат от този договор и от този разговор за нов обществен ред“.

Над час съпредседателят на ПП ДБ Христо Иванов прекара в стаята на ДПС. Той коментира, че не са обсъждани варианти Делян Пеевски да бъде оттеглен от Комисията по конституционни въпроси на парламента.

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ подчерта, че правилата трябва да се спазват:

„Писаните правила се прилагат еднакво за всички, а не ин туито персона. Алтернативният вариант е една категория хора да се самоопределят за моралисти и морални съдници и те да определят за кои персони има писани правила и за кои персони те са моралните съдници да отправят морални присъди“.

RELATED ARTICLES

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments