5 C
София
понеделник, октомври 25, 2021
НачалоИЗБОРИПетя Аврамова, ГЕРБ-СДС: Твърденията на Комитова са неверни. Ремонтът на АМ Тракия...

Петя Аврамова, ГЕРБ-СДС: Твърденията на Комитова са неверни. Ремонтът на АМ Тракия бе направен по одобрен от АПИ проект и за него има гаранции

Направените твърдения от служебния министър Комитова за пореден път са неверни. Първо, защото за ремонта на автомагистрала „Тракия“ от Чирпан до Стара Загора има изработен проект и този проект е одобрен от експертен съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). Второ, гаранции към изпълнението на този проект има и те се носят както от основния изпълнител „Автомагистрали“, по договор с АПИ, така и от подизпълнителя, който е работил на този обект и е абсолютно легален. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС във Враца и бивш министър на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова. По думите й проект има, той е одобрен от АПИ и гаранциите се носят както от изпълнителя, така и от подизпълнителя.

 

„Притеснява ме, че служебният кабинет не осигури пари, с които да бъдат разплатени всички ремонтни дейности, които се извършиха в България, защото тези ремонти и обезопасяването на пътищата са за всички български граждани. Служебното правителство не поиска да осигури средства в актуализацията на бюджета, за да може да бъде разплатено на българските строители, работили по пътищата на България“, уточни Аврамова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments