28.5 C
София
петък, септември 22, 2023
НачалоНа фокусПолитолози: Божков изглежда в лоша форма - и физически, и психически, не...

Политолози: Божков изглежда в лоша форма – и физически, и психически, не е готов за битка

„Той изглежда в много лоша форма – физическа, психическа, освен позицията, която не е силна. Питам се дали не се е върнал в България, защото има някакви здравословни проблеми. Не изглеждаше като човек, който е пълен с енергия и е готов да води битка”, това каза политологът Румяна Коларова в предаването „Твоят ден“ по Нова нюз.

След пресконференцията на Божков на живо във фейсбук в събота в социалните мрежи се появиха слухове за здравословното състояние на бизнесмена. Много хора са забелязали колко тежко диша, колко е прежълтял и отслабнал. Някои даже предполагат, че се е прибрал в България, защото е много болен и дори, че иска да напусне този свят в родината си.

„Казаното от бизнесмена Васил Божков е блъф. Той е достатъчно интелигентен, за да разбере, че какъвто и да е политически проект, подкрепен от него, ще е с отрицателни шансове, поради всички обвинения. Има да води дела и ще е много сложно да убеди медиите за нещо, което се говори за него. От всички, които са в партията му „Българско лято”, само той е интересен”, коментира политическият пиар Нидал Алгафари. Той препоръча Божков да запази парите си за себе си, отколкото да ги пръска по политически проект.

RELATED ARTICLES

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments