Популярна плажна страна смекчи правилата за влизане за руснаци

0

Популярна плажна страна, Куба, има облекчени правила за влизане за руснаци, които пътуват като част от организирани туристически групи. Това се съобщава на уебсайта на Асоциацията на туроператорите на Русия (АТОР).

Такива туристи, според решението на кубинското министерство на здравеопазването от 5 януари, няма да се нуждаят от PCR тестове за коронавирус и covid сертификати. В същото време не говорим само за руснаци, новите правила важат за туристи, пътуващи чрез туроператори и туристически агенти от Украйна, Полша и Канада.

„Кубинските авиационни власти изпратиха циркуляр до руските авиокомпании за промяна на правилата за пристигане в страната“, се казва в доклада.

От задължителните изисквания за влизане в островната държава в Латинска Америка остава електронната форма D’Viajeros. Преди това трябва да бъде завършен не по-късно от 12 часа преди отпътуването. Сега обаче тези, които не са имали време да действат това, имат право да попълнят въпросника при съответното си. Забележете, че за това на туристите на летището на пристигане ще бъде осигурен безплатен безжичен интернет за 30 минути.

Също така, ATOR посочи, че след настаняване в хотел в Куба не е необходимо да се представят PCR тестове и covid сертификати.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук