Посетете най-красивите музеи в света, без да ставате от дивана си

0

Няма оправдание за това, че не посещавате най-добрите колекции на изкуството по света. Само с няколко кликвания благодарение на виртуалните обиколки на музеите, от вашия диван може да се разходите из египетските колекции на Лувъра ,до картините на Ван Гог, без да пропуснете да се отбиете в галериите на разкошния Ермитаж в Русия.

Ватиканският музей

blank
Можете да останете изумени от шедьоврите. В седем виртуални обиколки се разходете през Сикстинската капела, музея Пио Клементино, музея Чиарамонти, Брачио Нуово, стаите Рафаел и параклиса Николин, минавайки през стаята на Clairs-Obscurs. Мистично посещение дори през екран.

Музеят Гугенхайм в Ню Йорк

blank
От голямото спирално стълбище на музея се разхождаме от стая в стая, за да се възхищаваме на съвременните произведения на изкуството, изложени в престижния музей в Ню Йорк.

Обиколката на музея на Ван Гог

Музеят на Ван Гог в Амстердам ни кани, чрез мини-поредица от седем епизода, заснети в 4K, да се разходим сред най-голямата колекция от творби на проклетия художник. Първият епизод ни отвежда в галерията с автопортрети.

Пет часа в Ермитажа са малко

От майстори на холандската живопис, като Рембранд до Гоген и Матис, открийте богатството на най-големия музей в света по отношение на експонатите и се оставете да бъдете уловени от магията на архитектурата на този паметник на културата от 18 и 19 век векове.

Лувърът нежно нашепва

И накрая, е нета има видео, с което да релаксирате в лабиринта, който е Лувъра. YouTube ASMR в сътрудничество с парижкия музей предлага звукова обиколка между шедьоврите. Безпрецедентно сензорно потапяне в сърцето на произведенията. Може да чуете пукането на паркетни подове.За по-малко безразсъдните, Лувърът също предлага виртуални обиколки на три от своите водещи колекции: египетски антики, средновековния Лувър и Galerie d’Apollon.

Сн. Pariszigzag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук