Представен е нов електрически автомобил Tesla

0

Tesla представи нова версия на популярния автомобил Model S. Това  съобщава  Electrek.

Актуализирана версия на лифтбека беше демонстрирана в Тайван. Журналисти се предлагат, че за първи път компанията започва да продава нови автомобили извън Съединените щати. Моделът S получи някои козметични актуализации. По-специално, електрическите автомобили се използват с матрични фарове, които са представени в последните версии на Model 3 и Model Y.

Електрическият автомобил получи и нов порт за комбинирана система за зареждане (CCS) за зареждане на батерията. Кантът изчезна от регистрационния номер, което според авторите опростява външния вид на автомобила. Очаква се в близко бъдеще Tesla да започне производството на тази версия на автомобила и да замени всички досега съществуващи модели с нея.

Според експерти новата версия на Tesla Model S ще се появи на американския пазар почти непроменена. „Единствената промяна, която може да не достигне до северноамериканската версия, е разширеният порт за зареждане за поддръжка на CCS конектора“, отбелязаха журналистите.

Tesla Model S е електрически автомобил с пет врати, лансиран през 2012 г. Журналистите отбелязаха, че дизайнът на лифтбека не се е променил драстично след пускането на първото поколение.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук