11.1 C
София
петък, декември 9, 2022
НачалоИЗБОРИПремиерът Гълъб Донев: Гласувах за народни представители, които ще изразяват и защитават...

Премиерът Гълъб Донев: Гласувах за народни представители, които ще изразяват и защитават интересите на българските граждани

Гласувах за народни представители, които разбират и ще решават истинските проблеми на хората, за народни представители, които ще изразяват и защитават интересите на българските граждани, а не своите собствени. Това заяви министър-председателят Гълъб Донев, след като даде своя вот в столичното 60 ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“. Според премиера, политическите представители , които ще бъдат избрани в Народното събрание, е важно да дават пример за възпитание, диалогичност и търпимост. Министър-председателят Гълъб Донев изрази надежда за висока избирателна активност през днешния изборен ден.
Премиерът Донев отбеляза, че изборите, които се провеждат в България, са честни, но според него по никакъв начин те не трябва да бъдат чести. „Влизането в една спирала от избори не е от полза за нито един български гражданин“, заяви министър-председателят. Премиерът Гълъб Донев изтъкна, че е необходимо стабилно мнозинство в Народното събрание и редовно правителство, което да решава истинските проблеми, стоящи пред българските граждани.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments