Приключения в Арканзас

0

Не е преувеличено да мислим за Арканзас като за най-тежката дестинация в Съединените щати, източно от Скалистите планини. Отвъд красивата природа, Арканзас предлага вълнуващи начини за достъп до своята физическа красота: рафтинг по реки, походи в дивото, малки самолетни обиколки и планинско колоездене . Географски, Арканзас е сложна територия, грубо разделена на планинските части на северната и западната част на щата (самите те са разделени между планините Озарк и Уачита) и южните и източните низини, включително делтата на Мисисипи и алувиалната равнина. Полетите са популярни както сред любителите пилоти, така и сред авантюристите, които искат да получат достъп до отдалечени части на щата, където най-удобната точка за влизане може да бъде тревисто летище. Thaden Field, разположено на общинското летище Bentonville, е родната база на специалистите от Backcountry на Summit Aviation и Fly Oz.

blank

Популярните отдалечени дестинации включват пистата на Бермудите в Gaston’s, наистина епично място за дистанционен риболов. Но двигателят не е единственият начин да се потопите във въздуха в Арканзас. В Loco Ropes в Mountain View, в северната централна част на щата, можете да се качите във въздуха чрез поредица от въжени мостове, платформи на дървета, които пресичат красив горски шир. Има емоции и колоездачите.Уверете се, че не пропускате пътеките за спускане с планински велосипеди, които са достъпни и които оформят емблематичния Leatherwood Gravity Project, който бързо се превърна в едно от най-добрите преживявания в планинското колоездене в щата.

blank

Река Бъфало е първата в САЩ, която е обявена за национална река и остава просто една от най-живописните забележителности в щата. Тази 135-километрова река протича необезпокоявана и без прекъсване през сърцето на щата. Прохладните води на Бъфало се движат под огромни каменни блокове, покрити с нишки от наситено зелено покритие на дърветата. Това е едно от най-красивите преживявания, които ще имате. Заслужава си.
Сн. Lonely planet

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук