-5 C
София
четвъртък, януари 13, 2022
НачалоVIP styleПринц Хари и Меган Маркъл ще сменят местожителството си

Принц Хари и Меган Маркъл ще сменят местожителството си

Британският  принц Хари и съпругата му, актрисата Меган Маркъл, планират да сменят мястото на живота си година и половина, след като купиха имението за 11 милиона паунда ,пише  Daily Mirror.

Според източниците на херцогът и херцогинята на Сесекс не отиват там „на седмото небе“ с щастието и заплашва да сменят мястото живеенето си. Двойката не е доволна от местоположението на имението. Тя не чувства самота в къщата, въпреки факта, че имението е заобиколено от жив плет от борови и кипарисови дървета. В същото време принц Хари и съпругата му не смятат да отиват далече, те избраха къща в съседство и щаха да я купят.

От 1 април 2020 г. принц Хари и Меган Маркъл  престанаха  да действат като членове на британското кралско семейство.

За  да  имате право да се преместват в Съединените щати, да работят и създават бизнес, трябва да изоставят призива „Ваше кралско височество“, държавното финансиране и марката „Съсекс Роял“.

През септември 2020 г. Хари и Меган  подписаха  споразумение с видео  услугата Netflix  , върнаха 2,4 милиона британски лири, изработени за ремонт на британската резиденция и постигнаха финансова независимост от кралското семейство.

LENTA.RU

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments