ПРОТЕСТ ЗАТВАРЯ “ДЕМОКРАЦИЯ” И НАЛАГА ПРОМЕНИ В МАРШРУТИТЕ НА ЛИНИИ ОТ ГРАДСКИЯ И МЕЖДУСЕЛИЩЕН ТРАНСПОРТ ТАЗИ СЪБОТА

0

Във връзка с планирано затваряне на ул. “Демокрация” заради протест – от кръстовището с ул. “Копривщица” до кръстовището с бул. „Стефан Стамболов“, което е заявено за тази събота, от 10 до 18 часа – се налага да бъдат променени маршрутите на някои линии от градския и междуселищен транспорт в посочения часови диапазон. Това ще се случи по предложена от ОД на МВР – Бургас временна организация на движението.

 

Автобусите по линии 15, Б11, Б12 ще пътуват, както следва:

– ….бул. “Демокрация” – ул. “Дунав” – бул. “Стефан Стамболов”……,

 

А тези по линии 3, 6, 32, Бургас – Българово, Бургас – Горица:

– ……….- ул. “Сан Стефано” – бул. “Стефан Стамболов”……,

 

Автобусите по линии Б11, Б12 и 15 в посока УМБАЛ ще спират на спирката на Т2 на ул. „Дунав“ и спирка „Стефан Стамболов“, като ще пропуснат спирка „Демокрация“. В обратна посока, към жп гара, няма да бъде обслужвана спирка „Демокрация“, а пътниците ще могат да ползват сп. „Стефан Стамболов“ пред Механотехникума.

В рамките на деня по линии 3, 6, 32, Бургас – Българово, Бургас – Горица, спирките на бул. “Демокрация”, които са “Демокрация”, „Дунав“ (двупосочно) и “Сан Стефано”, няма да бъдат обслужвани. Автобусите по тези линии ще спират директно на спирка “Стефан Стамболов”, като ще пропускат и спирка „Оборище“.

Сн. Община Бургас

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук