Радев: Определени партии ги е страх от възможно повдигане на розовата завеса за управлението на страната

1

„Нека следваме хронологията според Конституцията. Нямам никакво намерение да бавя, редно е в обстановката, в която се намираме, час по-скоро да имаме яснота и, надявам се, стабилно, оперативно, редовно правителство“. Това заяви държавният глава Румен Радев пред журналисти днес. В отговор на въпрос кога ще бъде свикано новоизбраното 45-то Народно събрание и кога ще започнат консултациите за връчването на проучвателни мандати за съставяне на правителство, президентът посочи, че преди да издаде указ с датата за първото парламентарно заседание е необходимо да бъдат обнародвани в Държавен вестник имената на бъдещите народни представители.

 

Засилващите се спекулации от определени политически партии и поръчкови коментатори относно служебното правителство издават страх и притеснение от възможно повдигане на розовата завеса за управлението на страната, посочи още президентът Румен Радев в отговор на журналистически въпрос.

Сн. Facebook

1 коментар

  1. СПОРЕД МЕН Е МНОГО ВАЖНО СЕГА ДА БЪДЕ ИЗБРАНО ПРАВИТЕЛСТВО, И МИСЛЯ ЧЕ ТОВА Е ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА НИ, НО ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ БЕЗ НАМЕСАТА НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, TOЙ Е И НИКОЙ ДРУГ НЕ ТРЯБВА ДА ВЗЕМА РЕШЕНИЕ ЗА ПАРЛАМЕНТА , ПРАВИЛНОТО ПРАВИТЕЛСТВО СПОРЕТ МЕН Е СЛАВИ И НИНОВА ТЕ ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩА НА ПРЕЗИДЕНТА! АКО ДВЕТЕ ПАРТИИ СЕ ОБЕДЕНЯТ ЩЕ ИМА ПРАВИТЕЛСТВО НА НАРОДА НИ.!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук