Романтични места, на които да се сгодите

0

Честито! Намерихте „любовта на живота си“. Сега желаете да подпечатате сделката с романтично предложение в чужбина. Но къде трябва да зададете въпроса на вашия бъдещ приятел за пътуване за цял живот?

 

Ето някои от най-добрите места в света за сгодяване – всичко, което трябва да направите сега, е да ги накарате да кажат „да“.

Ушуая, Аржентина

Бихте отишли ​​до края на света за партньора си – така че защо не го направите? Раздайте се на екскурзия до най-южния град на Аржентина Ушуая , където можете да се разходите през националния парк Огнена земя , да посетите колонията на пингвините на остров Мартило или да карате каяк в канала Бийгъл, преди да паднете на едно коляно. Тук има изненадващ брой ресторанти и Патагония има процъфтяваща сцена за крафт бира – идеална за препичане на нов ангажимент. Разбира се, ако имате бюджет, можете да спестите предложението за круиз по Антарктическия полуостров , истинско преживяване, което се случва веднъж в живота.

Ню Йорк, САЩ

От Love Story до West Side Story,   Ню Йорк е дом на някои от най-известните романтични места в света – така че къде е по-добре да превърнете мечтата си за годеж в реалност? За нещо типично за Ню Йорк, пуснете въпроса в Сентръл Парк след сутрешна разходка (ако времето позволява), предложете камък на пръстена на върха на скалата или се заговорете с персонала на Tiffany & Co , за да изненадате другата си половинка, докато ‘ прегледайте диамантените пръстени. Като алтернатива, романтична разходка по крайбрежната алея на Бруклин Хайтс , докато слънцето залязва зад небостъргачите на Манхатън, може да осигури идеалния момент.

Ангълси, Уелс

Когато става въпрос за предложения, времето е всичко. На красивия остров Llanddwyn, малък приливен остров край бреговете на Ангълси в дивия север на Уелс , това е особено вярно – тъй като вие също зависите от приливите и отливите, за да позволите безопасно преминаване. Това отдалечено място беше домът на Свети Дуивен, покровителя на влюбените и уелския еквивалент на Свети Валентин. Ако 14 февруари ви се струва твърде клише, можете да изненадате партньора си с предложение в деня на Свети Дууен (25 януари) – но едно предложение от края на лятото вероятно ще донесе по-добро време.

Малдивите

Защо да чакате до медения месец за идилично бягство на остров? Малдивите  са типичната романтична дестинация, което прави планиране на предложението лесно. Бихте могли да потърсите от другата си половина за ръката им от палубата на вашето водно бунгало; на свещи по време на частна вечеря на плажа; или на луксозен круиз с катамаран по залез слънце, докато гледате как спинер делфини скачат от Индийския океан около вас.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук