16.8 C
София
неделя, ноември 7, 2021
НачалоИЗБОРИРосен Желязков: Опоненти на ГЕРБ се опитват да разколебаят хората чрез манипулации...

Росен Желязков: Опоненти на ГЕРБ се опитват да разколебаят хората чрез манипулации и натиск на държавната машина

Опоненти на ГЕРБ се опитват да разколебаят хората чрез фалшиви новини и манипулации, чрез натиск на държавната машина. Остана една седмица до изборите и е много важно да не се поддаваме на провокации. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Благоевградска област Росен Желязков на срещите си с жителите на селата Дебрен и Хвостяне, община Гърмен, и село Крибул, община Сатовча. Заедно с него бяха областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, кандидатите за народни представители Никола Джингаров и Илия Сидеров, общинските ръководители на структурите в Гъ рмен и Сатовча – Верхад Ислямов и Румен Арнаудов.

„Изборите през последната година умориха хората, защото не доведоха до стабилност за тях и техните нужди. Управлението на ГЕРБ през последните 10 години показа, че можем да живеем и да градим заедно, животът се успокои. А сега се върнахме към 90-те години, когато мислехме за повишаващите се цени на стоките, за намаляването на доходите, и заинфлацията. Спокойствието ни липсва и сме призвани заедно да си го върнем, заради децата ни”, каза още Росен Желязков.

По думите му сега е важно да се вдъхне увереност, че ще продължим по пътя, по който вървяхме досега – на разума, спокойствието и развитието.

„Не искаме да правим революция, виждаме, че тези които я правят не си говорят помежду си. Те не мислят за хората, само за тяснопартийните си интереси”, коментира водачът на листата.

Андрей Новаков призова хората да подкрепят ГЕРБ-СДС с номер 32 в бюлетина, въпреки опитите на управляващите да всяват страх. „Репресиите и натискът върху наши членове и симпатизанти продължава. Експерти от различни институции ппрез последните дни влизат на проверки във фирмите на наши общински ръководители, симпатизанти и членове на ГЕРБ са принуждавани да подписват предупредителни протоколи”, уточни Новаков.

По време на обиколката в двете общини разгледаха санираните училища в трите населени места, изградените физкултурни салони и площадки и други важни обекти за хората. Инвестициите, направени по време на управлението на ГЕРБ, са за над 20 млн.лв.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments