Силно присъствие на дамите в листата на ГЕРБ – СДС в Плевен

0

Седем дами заемат ключови позиции в листата за народни представители на ГЕРБ – СДС в Плевен. Веднага след водача Валери Лачовски се нареждат Петя Митрашкова – учител, Десислава Трифонова – юрист, Адриана Ганева – юрист и д-р Марияна Лазарова – лекар. Макар и на по-следващи позиция са Ева Маркова – счетоводител, Велислава Величкова – юрист и Ива Христова – икономист. Всички те са експерти и професионалисти, реализирали се в своята област, с активна гражданска позиция и участие в обществения и политически живот.

С енергия и ентусиазъм отстояват своите позиции и защитават своите каузи. В същото време са нежни и грижовни, способни да преодолеят всяка криза, да подредят и най-големия хаос. Ето защо те са от изключително значение точно сега. Държавата се нуждае от спокойствие и хора, убедени в способностите си и действията, хора достойни и отговорни. Това са жените в ГЕРБ – СДС – Плевен. Така Валери Лачовски, водач на листата на ГЕРБ – СДД – Плевен представи дамите – кандидати за народни представители на среща в Плевен, организирана от областната структура на Жени ГЕРБ в областния град.

„Време е да сложим край на разделението. Време е за диалог и смирение. Кризите се редят една след друга, но заедно можем да ги преодолеем. Разрушаването на политическия диалог и липсата на политическото пространство, в което партиите да намерят допирни точки помежду си, се превръща в основно предизвикателство пред българското общество. Ние от ГЕРБ- СДС  сме готови да загърбим тяснопартийните интереси, да водим конструктивен диалог със своите опоненти и да използваме целия експертен и политически потенциал, който имаме, за да помогнем за по-бързото възстановяване на страната.”, заяви пред присъстващите Десислава Трифонова, трета в листата на ГЕРБ – СДС в Плевен.

„Ангажираме се да утвърдим образованието като стратегически, национален и основен бюджетен приоритет. Вярвам, че можем да живеем в хармонично и проспериращо общество, само ако заложим трайно на образованието. Убедена съм, че можем да имаме ускорено социално-историческо развитие, само ако то е базирано на образованието, науката, иновации и технологиите.”, категорична бе Петя Митрашкова, втора в листата на ГЕРБ – СДС – Плевен.

„Можем и трябва да подобрим качеството на медицинските услуги. Да се погрижим за жителите на малки и отдалечени населени места, в които няма медицинска помощ с по-добре организирана спешна помощ и мобилни екипи”, смята д-р Марияна Лазарова, пета в листата, представител на коалиционния партньор – СДС.

„За всички нас е кауза привличането на нови инвеститори и обособяване на индустриална зона, с цел стабилизиране и развитие на икономиката в гр. Плевен и областта. Ние вече работим за това. Само така можем да задържим младите хора в Плевен”, каза в заключение Адриана Ганева, четвърта в листата на ГЕРБ – СДС – Плевен.

Към дамите бе отправен музикален комплимент от Николай Михайлов, по идея на Диана Данова, член на НИС Жени ГЕРБ.

сн. ГЕРБ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук