0.8 C
София
четвъртък, декември 8, 2022
НачалоУ насСлави нарече Корнелия и Христо "розови колибри", Петков не им казал за...

Слави нарече Корнелия и Христо „розови колибри“, Петков не им казал за ареста на Борисов

Трифонов питал Нинова и Иванов не им ли е неудобно, че не са били известени предварително като коалиционни партньори за случващото се.

Последният път, в който разговарях с Кирил Петков, той ме включи на спикер. това беше за избора на шеф на БНБ.

Това разказа Слави Трифонов в тазвечерното издание на новата си телевизионна поредица, в която се зарече да споделя откровения и тайни от времето, когато партията му бе коалиционен партньор в управлението с „Продължаваме промяната“, ДБ и БСП.

Те си бяха направили среща, той ми се обади по телефона и докато му кажа, че не искам така на спикер, ме включи, обясни Слави. На срещата с Петков били Корнелия Нинова и Христо Иванов.

Казал им, че иска да ги попита, преди да коментира за БНБ – не ви ли е срам, не ви ли е неудобно, че Кирил Петков не ни информира предварително и не обсъди с нас това, което прави с ареста на Бойко Борисов. Пренебрегна ни, информира ни една минута преди или след като вече се беше случило, останалата част – по телевизията.

Слави питал Нинова и Иванов не им ли е срамно да са някаква част от коалиция, „в която по такъв важен казус, който може да касае цялата й съдба, нас не ни питат“.

„Не последва никакъв отговор, абсолютно мълчание“, описа сцената на разговора по спикъра Трифонов. По думите му се почудил дали изобщо са били в стаята.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments