20.8 C
София
вторник, юни 6, 2023
НачалоИЗБОРИСобственикът на „Захарни заводи“ към ГЕРБ/СДС: Работете упорито, за да има правителство!

Собственикът на „Захарни заводи“ към ГЕРБ/СДС: Работете упорито, за да има правителство!

“Захарни заводи“ в Горна Оряховица е сред компаниите, даващи облика на икономиката на страната ни. За ръководството, а и за всяка фирма е важно да се знае какво ще се случи след месец, след три или след година. А не институциите да не работят или да дерибействат в непоносими мащаби. Така, както е през последните две години.

„Работете упорито, покажете висше майсторство в политическите

преговори и мъдрост, за да има правителство“ – бе призивът на собственикът Георги Узунов и на ръководството.

 

Това написа водачът на листата на ГЕРБ/СДС проф. Костадин Ангелов в социалната мрежа фейсбук след среща с ръководството на завода.

Хората са прави – България има спешна нужда от правителство, което да върне стабилността и предвидимостта. С министри, които не блокират заради личния си интерес важни инвестиционни проекти, като големия транспортен възел – интермодалния терминал в Горна Оряховица и концесията на летището, смята той и добавя:

За ГЕРБ-СДС съставянето на редовно правителство е главна цел. Неведнъж сме доказали, че интересът на държавата е над партийния. Ако и останалите евроатлантически политически сили мислят за страната, а не за местните избори, то кабинет ще има.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments