15.8 C
София
вторник, септември 26, 2023
НачалоНа фокус„Спец отряди“ на Радев и Рашков тарашат домовете на кандидати от ГЕРБ

„Спец отряди“ на Радев и Рашков тарашат домовете на кандидати от ГЕРБ

„Областното ръководство на ПП ГЕРБ-Кюстендил изразява своето дълбоко възмущение от полицейския произвол и репресии, извършвани по нареждане на Румен Радев и Бойко Рашков спрямо наши членове и симпатизанти на територията на цялата област. Пореден ден, под предлог на някакъв измислен сигнал, спец отрядите на Рашков всяват страх и ужас в десетки нищо неподозиращи мирни граждани,  като извършват обиски, изземване, призоваване в полицейските управления. В „най-мекия“ вариант на акцията „Респект“, хората биват принуждавани да подписват предупредителен протокол за неучастие в изборна търговия. Независимо от факта, че няма нито едно доказателство в подкрепа на „измисления им сигнал“ – терорът продължава“, заявяват от ПП ГЕРБ.

Сред  десетките претърсени и преобърнати като след обир къщи са и тези на партийни члениве от Дупница – Атанас Василев, Георги Пачев и Калин Георгиев, като последният, който е строителен предприемач, дори е задържан за 24 часа заради служебен тефтер, в който е изготвял графика на служителите си. Склонявани са граждани да лъжесвидетелстват в полза на обвинението, че са били вербувани от набедените за извършители да продадат гласа си. За радост тази инициатива не е срещнала подкрепата на вербуваните. Налагани са 72-часови домашни арести без прокурор, съд и присъда и без какъвто и да е документ.

„Всичко това се случва в страна членка на ЕС през 2021 година, а многобройните обиски и разпити не установяват каквото и да е отклонение от законовите норми“, посочват още от партията на Бойко Борисов.

„Изпитваме уважение към органите на реда и знаем, че са въвлечени в подобни недостойни прояви на репресия от други хора. Под ръководството на Бойко Рашков имиджът на институцията, граден с години, рухна за дни.

Остро осъждаме поведението на служебното правителство, изживяващо се в ролята на предизборен щаб на анти-ГЕРБ коалицията, което с методите на „народния съд“ се опитва да и даде служебна победа.

 

Уважаеми членове и симпатизанти на ГЕРБ в Област Кюстендил,

както на всички, така и на изборите в неделя на 11 юли, ние ще бъдем не само фактическите, но и моралните победители, защото имаме шампионски отбор и защото истината и резултатите са на наша страна. Нека покажем, че не сме се уплашили и да докажем, че престъпление е не само купуването и продаването на гласове, но и опитите за манипулация, репресия и влияние върху вота, каквито безспорно наблюдаваме в момента“, завършва позицията на ГЕРБ-Кюстендил.

RELATED ARTICLES

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments