Стюардесата говори за най-смелите искания на пътниците

0

Стюардеса на британската авиокомпания говори за най-смелите искания на пътниците, съобщава Express. По време на полети стюардесите се опитват да задоволят всички искания на пътниците. Но понякога са твърде лични, дори нахално. Стюардесата, която пожела да остане анонимна, заяви, че много клиенти се опитват да намалят разстоянието до неприемливо, флиртуват и дори са груби.

„Някои пътници искат допълнително внимание и постоянно се обаждат на стюардесата с бутон, други се качват и казват:„ Харесваш ми “, казва служителят.

Понякога тези срещи се превръщат в романтични истории: „Знам, че една от приятелките ми е отишла на среща с пътник след полета“. Той поиска телефон от момичето след кацане.

Пътниците обаче могат да отидат твърде далеч, като флиртуват с екипажа. Това е неприятно и отвлича вниманието от работата. Стюардесите дори знаят полети, чиито пътници са твърде нахакани. Това е например маршрутът между Ибиса и Манчестър.

„Честно казано, винаги, когато сме назначени за тези полети, се страхуваме от проблеми“, каза тя. „Мнозина на борда са пияни и неподходящи.“ Тя си спомня, че един от туристите й се обадил докрай и искал да си побъбри, флиртувал. „Направи го на висок глас пред целия салон. Бях изключително смутена, помолих го да разбере, че съм дежурна. Но той не помисли да се държи по-сдържано и започна да вика:“ Бъди ми приятелка! „.

сн. Инстаграм Flight_Love

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук