Стюардеса отговори на най-често задаваните въпроси за професията си

0

Бившата стюардеса от American Airlines отговаря на някои от най-често задаваните въпроси за професията си. Тя сподели своя опит в интервю за  Insider  .

На първо място, момичето говори за изискването да се носят токчета на работа. Посетете и подобни обувки с част от униформата, които служителите са дълги да носят на летището, при среща с пътници в самолета и по време на целия полет. Стюардесата сподели още, че при вътрешния полети няма почивки за стюардесите, а при международните им е позволено да започнеш от работа в специално помещение.

„Стюардесите често работят в резерв, което означава, че са на дежурство всеки ден. Не знам за следващото пътуване до вечерта преди полета. Но дори ми се обаждаха няколко часа преди полета “, отговаря момичето на въпроса дали стюардесите знаят къде ще отидат утре.

Освен това стюардесата се извършва, че стюардесите не почистват самолета след пътниците, вместо тях го прави почистващата фирма.

В заключението служителят на авиокомпанията разделя начин за преодоляване на страха от летене. „Ако се страхувате да летите, кажете на стюардесата веднага щом се качите на самолета. Да знаете, че някой е готов да помогнете, може да ви даде повече увереност. И подробното проучване на механиката на самолета също ще помогне да се подготвим уплашените пътници за целия шум“, уточни момичето.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук