19.8 C
София
неделя, май 15, 2022
НачалоНа фокусСъпругът на Арнаудова: 10 души нахлуха в дома ни, детето ни изпадна...

Съпругът на Арнаудова: 10 души нахлуха в дома ни, детето ни изпадна в шок

„Полицията дойде докато вечеряхме, поискахме документ, те казаха че нямат, защото е по неотложност. 10 човека бяха и пред детето започнаха да правят обиск на цялата къща. 8-годишното ни дете започна да плаче и да бяха. Трябваше да я успокоявам“, заяви гневно съпругът на Севдалина Арнаудова, Делян Димитров който е пред ГДНП.

Припомняме, че вчера късно вечерта по нареждане на Бойко Рашков бяха извършени обиски и арести на лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, пиарката му Севдалина Арнаудова, бившият финансов министър Владислав Горанов. Съобщение за арест имаше пуснато от страна на МВР и за Менда Стоянова, която обаче и в този час е в дома си.

Димитров разкри, че полицаите са заявили, че са намерили поемни лица от улицата, за да извършат обиска, но всъщност става дума за двама души, които се обучават в академията на МВР.

„Най-много ме боли за детето. Без никакви заповеди за задържане, без никакви документи. Иззеха наши стари телефони, таблета на детето, командировачни заповеди. Казаха, че търсят неща за г-н Борисов, г-н Горанов и Божков“, допълни още съпругът на Арнаудова.

Той уточни, че съпругата му се намира в ГДНП, не е била разпитвана и адвокатът й вече е при нея.

„Това ли е демокрация, това ли искат тези хора, пред детето ми трябва да се случва всичко, ако не се бяхме организирали да я арестуват пред детето“, допълни още Димитров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments