Тошко Йорданов, „Има такъв народ“: Ако предварително заявените декларации за промяна на държавата, а не за желание за постове, са верни, би трябвало да има правителство

0

Ако предварително заявените декларации за промяна на държавата, а не за желание за постове, са верни, би трябвало да има правителство. Това каза Тошко Йорданов от „Има такъв народ“ в декларация от името на група в началото на 46-ото Народно събрани.

„Този парламент е по-различен от предишния. Според нас е доста по-близък до реалността и до това, което желаят българските граждани. Самият факт, че тук присъства Министерски съвет, означава, че хората, които стоят тук не се срамуват да застанат зад нас. Всички знаем какви са резултатите на изборите. До голяма степен знаете и какво ще направим като политическа сила. Ние ще предложим, когато президентът Радев, даде мандат, ще предложим кандидат и ще проведем разговори за политиките, които трябва да се провеждат“, каза още Йорданов.

По думите му с повечето партии, с които ще проведат разговори нямат различия за главния прокурор, за унизителните пенсии на нашите майки и бащи. „В следващите 14-15 дена, ако предварително заявените декларации за промяна на държавата, а не за желание за постове, са верни, би трябвало да има правителство, което да продължи работата, която започна служебният кабинет. Това е посоката, според нас, в която трябва да се развива страната. Ако няма – вероятността да отидем на поредни предсрочни избори, е голяма“, заяви още Йорданов.

Сн. Труд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук