14.8 C
София
петък, септември 22, 2023
НачалоУ насХристо Терзийски отговори на Бойко Рашков

Христо Терзийски отговори на Бойко Рашков

ИЗБОРИ 2021

Водача на кандидат-депутатската листа на ГЕРБ-Кюстендил и бивш вътрешен министър Христо Терзийски отговори на днешното изявление на служебният министър на МВР Бойко Рашков. Терзийския заявява:

 

„Разбирам, че служебният министър на вътрешните работи продължава да се старае да влияе на предизборната кампания – от днес и с клеветнически намеци, които, макар и недоизказани, лесно могат да бъдат асоциирани с мен.

 

Няма да казвам, че с това се опитва да замаже тоталния хаос, който създаде в МВР. Вероятно има и някаква лична неприязън към мен, което си е негов проблем. Знаем и че наши симпатизанти са привиквани и респектирани в полицейските управления през последните седмици. Само че няма да допуснем изборите да се спечелят „служебно“ – чрез служебното правителство.

 

Ако има данни за престъпление – да действа с цялата строгост на Закона. В противен случай трябва да понесе отговорност за думите и действията си – нищо, че никой не е гласувал за него – постът изисква министърът да притежава някакво достойнство“.

 

RELATED ARTICLES

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Recent Comments