Борисов: Васил Терзиев очаквам сам да си тръгне от София

0
сн. БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ поиска първо да се изберат комисии в парламента и едва след това да се сменят правилата и да се приемат предложения за Антикорупционната комисия.

„Първо да си изберем комисии в парламента, защото няма как да минат предложенията без работещи комисии. Аз разбирам колегите от ПП. Не разбирам Терзиев какво знае, но в София всеки ден хаос няма нищо друго. А той не владее материята, предизвикаха нов хаос“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.  


„Първо да се съсредоточим върху мнозинство и начин на работа на парламента. Не знам какво Терзиев знае, но всеки ден в София освен хаос, друго не виждам. Той като вижда как не владее материята, а това, което направиха, предизвиква нов хаос, нищо чудно сам да си тръгне. Не знам какво е имал предвид – гледаше в тавана“, каза Борисов за сутрешното участие на Васил Терзиев.
„Това е рискът да даваш партийни членове за неутрални постове“, каза той по повод скандала с подуправителя на БНБ Андрей Гюров. Борисов беше репликиран защо тогава изпрати Десислава Атанасова в Конституционния съд, а в отговор заяви, че първата уговорка е била кандидати да бъдат Десислава Атанасова и ген. Атанас Атанасов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук