Илхан Кючюк към Пеевски: ДПС не ти е Техномаркет, НУРТС или Виваком!

0
сн. Фейсбук

Заместник – председателят на ДПС Илхан Кючюк постави под въпрос дипломата на “новоначалника” Пеевски и изключи въобще заграбилият марката ДПС депутат да е бил някога член на партията. Напротив, бил е внедрен с диверсионна цел в Движението, което разбива и опита да открадне. Ето съсипващите разкрития на председателя на Правната комисия в Европарламента:

“Има едно ДПС, но то не е на Пеевски. Пеевски не е депесар – както казах, интересно защо не говори нищичко по този въпрос – Пеевски не е член на ДПС. Кои са го внедрили и назначили и кой самоназначил се за собственик на марката съпредседател се саморазправя с партия и депутати, това е саморазобличената паралелна реалност с лого ДП. Първо – това не е техномаркет, нуртекс (НУРТС), виваком, дунарит и прочие. Това е партия, а в България има ЗПП. Второ – да отстраняваш с фалшификации и нарушавайки Устава депутати, които да наричаш “отцепници”, е смешна и жалка риторика на Пеевски. Легендите за дипломите са известни, но между диплома и образование има разлика. Пиарите най-малко – да не говорим защо никоя медия не рече на Пеевски, че отцепник, не е насилствено отстранен от Пеевски. Самодейността на Пеевски не ги превръща в отцепници. Явно неговите дипломи бъркат отцеплението с отцепник. Отцеплението е термин не от партийното строителство, а отцепникът е Пеевски. Отцепление и отцепник са две коренно различни по значение думи – като делян пеевски и държавно предприятие.
Трето – в ДПС – Ново начало има нови лидери от 2012 година и глас на Георги Петров и Таня Петрова от 2021 година, баща и дъщеря. Там няма депесари – там са отцепниците на Пеевски, Пеевски е от новите лидери – самопровъзгласили се или назначени.”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук