Касовото изпълнение на консолидираната фискална програма за първото полугодие на 2024 г. ще разгледа служебното правителство днес

0

Проект на Решение за приемане на Доклад за касовото изпълнение на консолидираната фискална програма за първото полугодие на 2024 г. ще разгледа Министерският съвет на заседание, което започва в 11:00 часа, съобщиха от пресслужбата на кабинета.

В дневния ред е доклад за изменение на Националния план за възстановяване и устойчивост на България и за изготвяне на предложение по съдържанието на глава REPowerEU. 

Служебните министри се очаква да одобрят проект на „Изявление за намерение“ (Statement of Intent/SOI) на правителството на Финландия за присъединяване към Меморандума за разбирателство между правителството на България и Върховното главно командване на Обединените въоръжени сили на НАТО в Европа и Щаба на върховния главнокомандващ на НАТО по трансформацията относно осигуряването на поддръжка от страната домакин за провеждане на операции и учения на НАТО.

Кабинетът ще разгледа и Проект на Постановление за приемане на тарифа, по която партиите, коалициите и инициативните комитети заплащат предизборните предавания по Българската национална телевизия, Българското национално радио и техните регионални центрове при произвеждането на изборите за народни представители на 27 октомври 2024 година.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук