Аталай: Доган ще излезе с изявление в близко време и ситуацията ще се нормализира

0

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган ще излезе с изявление в най-близко време и след това ситуацията ще се нормализира. Това коментира изключеният от ПГ на ДПС Рамадан Аталай, който заедно с още 17 депутати от ДПС се противопоставиха на председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски. 

Той заяви, че не се разпознава в квалификацията „деребеи“, които Пеевски обвини за напрежението в партията:

„От деребей да ти каже, че е деребей – и обществото няма да го приеме като деребей. Идеално ще се нормализират нещата, няма да има никакви проблеми. Само има едно такова – не може колеги, които се чувстват уплашени от всичко това, което са вършили досега, да продължават да говорят неистини и всички, които така – в един отбор вкупом, заедно – една сутрин тръгнаха, извадиха сабите и се оказаха, че са сами…“. 

До очакваното изявление на Ахмед Доган депутатите, които вчера отказаха да присъстват на заседанието на парламентарната група, няма да предприемат действия:

„Парламентарната група ще върви по всички закони и правилника на парламента, което има днес. Не мислим да правим ексцесии или пък нещо, с което да изненадаме обществото и едва ли не да сме направили някакви неща, които да не са приемливи“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук