Борисов: Всички се готвим за избори

0

Борисов заяви пред журналисти в парламента, че ще предложи правителство на малцинството изцяло на ГЕРБ. Той не иска подкрепа от отделни депутати, а само от парламентарни групи, за да не се говори после, че някой е напазарувал депутати. “Стотинка няма да се даде бъдете сигурни, 100% лъжа е, не съм Кирил Петков не викам никой по лаборатории и апартаменти и не пазарувам депутати”, отсече Борисов.

Преди седмица охраната на Борисов го е информирала, че има много сериозна заплаха от високо ниво за живота и затова е увеличена охраната му. Лидерът на ГЕРБ каза, че не е разговарял по въпроса нито с ДАНС, нито с МВР, нито с НСО. Сигналът е от една от най-влиятелните служби в света. “Вашето обикаляне около оградата ми страшно депресира внуците, детето ми. Аз съм плашен много пъти с реални заплахи като главен секретар. Плаши ми, че медиите вкараха Пеевски в тази заплаха. Когато Алексей Петров се захвана да направи сглобката успя. Сега това с Пеевски е с един куршум два заека”, отговори Борисов. Той отрече да има напрежение между него и Делян Пеевски. Заплахата, която са получи службите за сигурност, за живота на Борисов е свързана с Украйна. “Ние няма да се плашим и да променяме курса си. С Пеевски имаме много разбирания и различния, както с колегата Кирил Петков”, поясни Борисов.

Всички се готвим за избори, категоричен е Борисов, другото е изнудване. Лидерът на ГЕРБ каза, че се е притеснил от това, че “Възраждане” и ПП-ДБ работят заедно.

“Хубавото е, че Брендо е жив и ще каже кал е дошъл в България. В Италия преди месеци задържаха престъпен бос, който са търсили 30-40 години. Да не мислите, че в Европа така лесно ги намират”, коментира Борисов предаването на Евелин Банев-Брендо в Централния софийски затвор.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук