Борисов в Добрич: Българският войник може да се бие и да загива за територията на България

0

Българският войник може да се бие, да загива, както всеки един отнас, за територията на България.  Поговорката „Готви се за война, ако искаш мир“ е правило за ГЕРБ. Затова вдигнахме заплатите на военните, дадохме милиарди за модернизиране на армита.  Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред 2000 души, които го посрещнаха в летния театър в Добрич.

„Помагаме на Украйна, защото е вероломно нападната и искат да й отнемат земите. Както и на нас са ни отнети. Цялата военна доктрина на Европа се променя“, добави Борисов.

ГЕРБ има десетки кадри, които вече натрупаха опит, капацитет и мисля, че са добри управленци, заяви той. 

Той разказа за експозицията на Тутраканската епопея, която беше преди това. И добави за паметника на ген. Иван Колев, който беше издигнат в Добрич Той припомни как е направен паметника и е имало огромно напрежение с Русия, която е била кетогрично против.

„Нека да се чуе и да се види от различни сектори как мисли ГЕРБ. ГЕРБ има десетки кадри, които натрупаха опит, капацитет и са добре управленци. Трудно е да спра партията да говори срещу ПП, явно много е набрала през годините. За първи път в ЕК ще има военен комисар. Затова вдигнахме заплатите в армията. Ние можем да се сърдим на себе си, ако загубим. Затова ни е необходима убедителна победа, за да управляваме. Всякакви експерименти от типа – вторият ще управлява, пък първият ще го подкрепя, приключиха“, обяви Бойко Борисов.

Събитието бе открито от Деница Сачева, която е водач на листата на ГЕРБ-СДС за Добрич.

 Не можем да се въртим в спирала от избори, заяви тя. През последната година са построени едва 26 км пътища, изтъкна Деница Сачева.

Тя представи кандидатите на коалицията за Добрич.

„Гледам във фейсбук картинки с лицето на един колега, който се хвали, че защитил проекти за областта. Да знаете, че той иманата им не знае. Има две категории хора – такива, които вършат работа, и такива, които се хвалят. Хора от първата категория има само в ГЕРБ“, каза Сачева.

„Колкото и далеч да ме е отвела работата, всяка седмица съм се прибирал във Варна. На родна земя веднага чувам думата „дъно“. Говори се „стигнахме дъното“, „ударихме дъното“. България е в сивия списък за пране на пари и ни нареждат сред страни като Буркина Фасо и Мозамбик. България не бива да допуска повече възможности“, обяви пред множеството евродепутатът Емил Радев. Той призова да сложим край „на аматьорщината в управлението“. 

„Вместо да ни заведът в Европа, ни заведоха в Африка. Те сами си казаха, че им трябва кеш за пране. Евала на тази Промяна. Време е да върнем България на пътя на европейското развитие“, призова проф. Костадин Ангелов.

„Нашите опоненти отправят същите послания като миналата година. нищо ново, едни и същи опорни точки – те са добри, защото ГЕРБ е лош. И най-накрая идва икономическата и финансова политика на Асен Василев. Българите толкова са богати, че ако изключим данък инфлация, реалните доходи са по-малки. С 1 евро в България след тези 3 г. мчожете можете да си купите по-малко стоки, защото инфлационният балон на Асен Василев се напълни с хелий на измамното говорене“, каза пред събралите симпатизанти и членове на ГЕРБ водачът на евролистата Росен Желязков.

„Това че мога да служа с Емо Радев на България в Европарламента, е радост за мен. Няма човек, който е пътувал от Петрич до Добрич, да каже, че България е малка. Нашата страна е средноголяма европейска държава. Влязох във фейсбук страницата на нашите опоненти от ППДБ, там ме питат кой искам да е моят премиер. Аз се чувствам готов да им отговаря. Искам моят премиер да е уважаван в Брюксел, Вашингтон, Берлин и Париж. Искам да не се снима на терасата си, а да бъде българин. Не искам следващия премиер да говори с речевия запас на тригодишно дете“, заяви Андрей Новаков и припомни, че президентът на ЕК лично посочи в Пловдив кой иска да е премиер на България – лидера на ГЕРБ Бойко Борисов 

„Нашият дневен ред е дневният ред на хората. ЕНП е най-силната не само защото е най-голямата, а защото иска сигурност и перспектива. Теми като отбрана, миграция са важни за нас. Сега е моментът – със стабилно правителство, да си позиционираме държавата. Силата ни е, че могат да бъдат подобрени нещата. Затова имаме нужда от стабилна България“, обясни Мария Габриел.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук