Борисов за ПП-ДБ: Не може да има сглобка с хора, които не си дават реална представа за това, което са сътворили

0

В сферата на отбраната и енергетиката ще дадем пълна подкрепа на служебното правителство на Димитър Главчев. Може да разчита на пълната ни подкрепа в тези сфери. Това каза пред журналисти в кулоарите на Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Първо аз никога не гледам социолозите, на мен никога не са ми искали пари, защото знаят, че не ги гледам. Другото е глас на хората, за който гласуват, както гласуват. След това така ще се работи в парламента. Много зависи кой как ще се представи. Много зависи кои от тях имат интегритет, за да участват в подобни разговори. Спомням си, че в програмата им за КПНОПИ беше записано само едно име – това на Бойко Рашков“, допълни Борисов.

„Всички в ГЕРБ осъждаме поведението на журналистите. Не може депутати да се гонят по коридорите и да се бият с чадъри“, добави Борисов.

„Акад. Денков да си отговори защо три години бяха в кабинети и само България нямаше План за възстановяване и устойчивост. Когато на Мицотакис и Пленкович им дадоха парите, програмата на г-жа Урсула беше да дадат и на България, но тогава се появи служебното правителство“, заяви Борисов по повод обвиненията на ПП-ДБ, че заради забавяне на закони от ГЕРБ страната не получава пари по Плана за възстановяване и устойчивост.

Борисов коментира още, че твърденията на Денков са несериозни: „Не може да има сглобка с хора, които не си дават реална представа за това, което са сътворили. Да кажат какво направиха те.“

„Всичко се е разпаднало, парламентът свършва, те искат оставката на Желязков. Да се държим сериозно. Това са емоционални изблици на несигурност, слабост, неспособност“, каза Борисов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук